Om oss

kontakt_16

Det här är Tranås Byggsvets AB.
Vi är, som namnet antyder, beläget i Tranås. En kommun på gränsen mellan Småland och Östergötland. Ett perfekt läge, i stort sett mitt emellan Stockholm - Göteborg - Malmö.

Tranås Byggsvets förvaltar stolta traditioner inom stålhantering. Företaget bildades 1969 av Stig Engström och ägs nu av barnen Magnus och Maria. Vi är det lilla smidiga familjeföretaget med de resurser som krävs för de jobb vi åtar oss. Med utgångspunkt från Tranås har vi genom åren utfört mängder med arbeten i hela södra Sverige.

Våra specialiteter är byggkonstruktioner, räcken och grindar. Men tveka inte att fråga oss när det gäller något annat som ska utföras i stål eller annan metall. Vi arbetar även med industriunderhåll, produktionshjälpmedel samt skyddsprodukter som galler för fönster och dörrar.

Vi håller vad vi lovar. Våra yrkeskunskaper är väl dokumenterade genom en lång rad referenser. Våra kunder uppskattar också vårt sätt att arbete med att hålla tids- och kostnadsramar.

Vi har ett nät av kvalificerade samarbetspartners. Tibnor och BE Group är våra huvudleverantör av stål och vi har ett nätverk av konstruktörer, designers och arkitekter som vi kan anlita för varje specifikt behov.